Noi facem diferenta !
Top postatori
Black Legend
 
Ultimu_Atac
 
Eassy
 

Ultimele subiecte
» Cerere !
Vin Mai 28, 2010 6:56 pm Scris de Eassy

» Vrei sa fii pasare ?
Mar Mar 23, 2010 7:27 pm Scris de Black Legend

» Mass Radio
Mar Mar 23, 2010 6:28 pm Scris de Black Legend

» Z
Vin Mar 19, 2010 6:52 am Scris de Black Legend

» V
Vin Mar 19, 2010 6:51 am Scris de Black Legend

» U
Vin Mar 19, 2010 6:51 am Scris de Black Legend

» T
Vin Mar 19, 2010 6:50 am Scris de Black Legend

» S
Vin Mar 19, 2010 6:48 am Scris de Black Legend

» R
Vin Mar 19, 2010 6:47 am Scris de Black Legend


Regulamentul Forumului

In jos

Regulamentul Forumului

Mesaj Scris de Black Legend la data de Vin Mar 05, 2010 1:10 pm

1. Conturi, avertismente si suspendari

1/1. Fiecare Utilizator poate sa inregistreze si sa foloseasca un singur cont. Inregistrarea si folosirea de conturi multiple poate duce la o suspendare a tuturor conturilor.

1/2. La primirea celui de-al patrulea avertisment, un cont poate fi suspendat pe o perioada de pana la 2 saptamani sau chiar mai mult in cazuri extreme. Ocolirea suspendarii prin inregistrarea unui al doilea cont nu este permisa. Un cont poate fi suspendat permanent daca utilizatorul primeste alte avertismente dupa ce contul a fost deschis.

1/3. In cazuri extreme, este posibil ca un Utilizator sa fie suspendat fara a fi primit avertismente.

1/4. Editarea postului dupa ce avertismentul a fost dat (aceasta include stergerea sau modificarea avertismentului) este impotriva regulii si poate duce la suspendare de pe forum.

1/5. Acuzarea, jignirea, insinuarea speculativa directa sau indirecta impotriva unei persoane din staff cum ca actiunile acestora sunt de folos personal sau atacarea credibilitatii acestora in public, ca urmare impotriva celor implicati se pot lua urmatoarele masuri:

a).BAN permanent pe forum.
b).BAN temporar pe forum.

Like a Star @ heaven

2. Atitudinea pe forum

2/1/1. Postarea de materiale sau link-uri catre materiale pornografice, extremiste politice, imorale sau ofensive ce pot incalca legile aplicabile este interzisa.

2/1/2. De asemenea, este interzisa postarea de seriale, hack-uri, crack-uri sau alte materiale ilegale, incluzand pagini de descarcare ilegale si programe piratate.

2/2/1. Posturile cu continut ce nu apartine subiectului/forumului potrivit (spam/off-topic) sunt indizerabile si pot duce la un avertisment.

2/2/2. Aceasta include posturile care doar atrag atentia asupra incalcarii regulilor (moderarea forumului fara a fi un utilizator cu astfel de privilegii). Aceste actiuni sunt rezervate echipei forumului.

2/3. Semnaturile nu trebuie sa fie mai mari decat 3 linii de text de dimensiune standard.

2/4. Admini au voie sa sterga oriice mesaj sau poze !

2/5. Daca moderatorii au nevoie pentru a oferi informatii utilizatorilor, acestia pot sa aiba semnaturi ce depasesc dimensiunile de mai sus.

2/6. Insultele sau ofensele aduse altor utilizatori sau membrilor echipei si limbajul necorespunzator se pedepsesc in intreg forumul. Orice ofense aduse unui membru din echipa ps-zone.forumer.ro, insulte, grave sau moderate, amenintarile la viata reala sau virtuala etc., vor fi pedepsite cu blocarea permanenta a contului pe forum.

2/7. Echipa forumului isi rezerva dreptul de a cenzura posturi. Posturile editate vor fi marcate.

2/8. Repostarea unui subiect ce a fost deja inchis nu este permisa. Daca doriti sa postati in acel topic, adresati-va moderatorului ce l-a inchis sa il redeschida.

2/9. Schimbul de conturi nu este permis pe intreg forumul.

2/10. Reclame si link-uri catre alte jocuri de browser nu sunt permise pe intreg forumul, inclusiv Forumul PC. Link-uri catre site-uri ce numara orice vizitator nu sunt permise.

2/11. Limba utilizata este romana si pe forum se va discuta numai in romana. Se permite limba engleza doar 25% (10 cuvinte) din post.

2/12. Discutiile legate de suspendari de conturi in forum nu isii au locul pe forum. Va rugam sa contactati moderatorul..etc ce a dat suspendarea doar prin PM/E-mail.

2/13. Spam-ul cu emoticoane si imagini este interzis, deoarece poate bloca computerele oamenilor. Imaginile si posturile ce depasesc dimensiunile admise sunt interzise. Numarul maxim de emoticoane admise intr-un post este 6.

2/14. La semnatura userilor se permit, la fel ca si in continutul unui post, maxim 6 emoticoane. Cine are mai mult de 6 primeste avertisment

2/15. Toate posturile trebuie sa contina cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte vor fi considerate spam si pedepsite ca atare. Abrevierile precum BRB, LOL, APP, vor fi considerate un singur cuvant.De asemenea, de acum inainte posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu, doi, trei" ,"patru cuvinte per post" sau altele.Trebuie sa fie legate de subiect altfel va fi tratat ca inncalcare a regulii de post lenght si pedepsita ca atare.

2/16. Daca considerati ca ati primit un avertisment pe nedrept, mai intai trimiteti-i un PM Moderatorului care v-a avertizat. Apoi puteti contacta un Super Moderator. In cazuri extreme aveti dreptul sa va adresati Administratorului. Cuvantul acestuia este definitiv. Urmati aceasta ierarhie, sau veti fi ignorati.

2/17. Incercarea de a copia un membru al echipei si un simplu membru (prin nume, avatar, semnatura) va duce la un avertisment, sau, in cel mai rau caz, la o suspendare.

2/18. Alegeti un subiect sugestiv si potrivit topicurilor. Incercati sa rezumati pe scurt problema intr-un titlu, si adaugati-l si in mesajul in sine. Nu folositi in titluri Caps Lock si nu adaugati informatii false doar pentru a atrage atentia. (exemplu: citeste asta sau vei fi arestat). Un exemplu de titlu nedorit si total gresit "AJUTATI-MÄ". Nu folositi URL-uri pe post de titlu pentru topic.

2/19. Ortofrafia : Greselile intamplatoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu si cele care indica lipsa oricarei stradanii de a scrie un text lizibil. Poate fi inlocuit doar c cu k !

2/20. Nu faceti posturti pentru lucruri 18+


Like a Star @ heaven

3. Modalitatea de acordare a sanctiunilor pe forum:

Prima abatere : Avertisment in Pillory (editarea postului in care a fost incalcata regula)

A doua si a treia abatere: Avertisment Oficial in Pillory - warn (scris motivul in postul cu pricina)

A patra abatere: ban 3 zile .....Iar

Prima abatere : Avertisment in Pillory (editarea postului in care a fost incalcata regula)

A doua si a treia abatere: Avertisment Oficial in Pillory - warn (scris motivul in postul cu pricina)

A patra abatere: Ban 6 zile....

si asa mai departe ...

In consecinta regula de acordare a sanctiunilor pe forum este 4 warnuri urmat de un ban, iar 4 warnuri iar un ban....

Pentru motive temeinice stafful poate acorda banuri fara respectarea succesiunii prezentate mai sus.

Insultele si jgnirile asupra staffului (inclusiv prin avatar, semnatura, nickname) se sanctioneaza cu ban permanent pe forum.
Insultele si jignirile grave asupra userilor, familiilor sau apropiatilor acestora se sanctioneaza cu ban permanent pe forum.

Like a Star @ heaven

Sunt Interzise :

- Prescurtarile folosite in chat.

- Evita sa scrii cu tz, sh...etc. Daca vrei sa fii sigur ca ai fost inteles, poti folosi diacritice, chiar daca acest lucru nu este obligatoriu.


Like a Star @ heaven

Note


Urmatoarele subiecte se discuta doar cu Administrarea Forumului:

- Suspendari de semnaturi
- Cereri de ridicare a semnaturilor
- Plangeri asupra Supermoderatorilor (daca e vorba de un Moderator, intra te rog intai in contact cu un Supermoderator) Daca nu raspunde nici el e cazul sa vorbesti cu un administrator !
avatar
Black Legend
Presedinte
Presedinte


Vezi profilul utilizatorului http://ps-zone.forumer.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum